logo website 2020v2

 

 

Logo C.Light.Wise

Over het project
Ondernemen betekent experimenteren, leren en groeien. Bij de groei en transformatie van een onderneming hoort natuurlijk ook een nieuwe logo & huisstijl. C.Light.Wise geeft advies, ontwikkelt lichtconcepten en maakt lichtontwerpen voor binnen- en buitenruimtes.

Gif CLIGHTWISE V2

Briefing
Kernwoorden voor het nieuwe logo waren: zacht (maar krachtig), open en transparant. Ook moest het nieuwe logo het licht en lichtval symboliseren.

Resultaat
Dit nieuwe logo heeft al deze elementen in zich. Door het gebruik van een witte, grijze of zwarte achtergrond worden subtiel daglicht, schemer en licht in de duisternis gesymboliseerd.

Aanbeveling van de opdrachtgever

Carlijn

"Lydia is een fantastische ontwerper met oog voor detail én opdrachtgever. Ze weet wensen en ideeën feilloos te combineren tot een ontwerp, in dit geval logo en huisstijl, dat precies de uitstraling heeft die ik voor ogen had. Geen vraag is te veel en ze gaat meteen over tot actie. Ik kan Lydia zeker aanbevelen voor degene die op zoek is naar een grafisch ontwerp met de extra 'touch'!"
- Carlijn Timmermans, MA Lighting Designer, C.Light.Wise


Meer werk

 

 

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import