logo website 2020v2

 

 

Interactieve PDF voor het Wereld Natuur Fonds

 

Over het project
Het Wereld Natuur Fonds wilde haar wetenschappelijk onderzoek meer toegankelijk maken en presenteren. Het WWF heeft mij gevraagd de samenvatting van het onderzoek samen met foto's, filmpjes en grafieken te verwerken in een gebruiksvriendelijke èn milieuvriendelijke interactieve PDF. 

WWFpaginasV3

 

 

Briefing
Ontwerp een interactieve PDF waarbij de interactieve elementen helpen bij het begrijpen van de resultaten uit het onderzoek. De iPDF moet binnen de huisstijl van het WWF passen en visueel zeer aantrekkelijk zijn. De verschillende interactieve elementen om toe te passen zijn: filmpjes, interactieve tabellen, linkjes naar websites, roll overs waarbij meer informatie verschijnt en linkjes & bladwijzers naar andere pagina's.  

Resultaat
De interactieve PDF voor het Wereld Natuur Fonds presenteert wetenschappelijk onderzoek op een toegankelijke en effectieve manier. Gebruikers kunnen snel naar verschillende hoofdstukken springen, filmpjes bekijken, informatie aan en uit zetten in tabellen en linkjes naar radio interviews volgen, allemaal prachtig gebundeld in de de iPDF.  

Aanbeveling van de opdrachtgever

Amy WWF

 
"Lydia heeft voor ons een prachtige interactieve PDF gemaakt. Een wetenschappelijk onderzoek heeft op deze wijze een aansprekende visuele vertaling gekregen. De samenwerking met Lydia verliep erg soepel door haar enthousiasme, duidelijkheid, maar ook flexibiliteit!"

- Amy Greve, Senior communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import