Amy WWF

"Lydia heeft voor ons een prachtige interactieve PDF gemaakt. Een wetenschappelijk onderzoek heeft op deze wijze een aansprekende visuele vertaling gekregen. De samenwerking met Lydia verliep erg soepel door haar enthousiasme, duidelijkheid, maar ook flexibiliteit!"
- Amy Greve, Senior communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds

 

Foto Simone"Lydia heeft mijn logo en huisstijl (door)ontwikkeld. Naast dat ik heel blij ben met het resultaat, vond ik ook haar manier van werken fijn. Lydia is creatief, flexibel en vooral heel duidelijk. Aan de documenten die je van haar krijgt, zie je meteen dat aan haar oog niéts ontgaat. Perfect voor iemand zoals ik, die ook veel waarde hecht aan precisie. Ik beveel haar dan ook van harte aan!"

- Simone van Schip, Siems

 

Anja Koornstra

"Dank zij Lydia kreeg ons idee over adviesvaardigheden vorm in de tool De Vertrouwde Adviseur. We hadden voorbeelden, kernwoorden, plaatjes, zinnen, succes- en faalfactoren - kortom de gebruikelijke lijst van punten om ergens beter in te worden. Lydia heeft dat vormgegeven in een aantrekkelijke interactieve PDF die intuïtief maar ook ook gewoon pagina-voor-pagina gebruikt kan worden. Alle complimenten voor deze prestatie! En dat ook nog in een heel prettig samenwerkingsproces. Bedankt Lydia!"
- Anja Koornstra, senior adviseur at GGD GHOR Nederland

 

Carlijn

"Lydia is een fantastische ontwerper met oog voor detail én opdrachtgever. Ze weet wensen en ideeën feilloos te combineren tot een ontwerp, in dit geval logo en huisstijl, dat precies de uitstraling heeft die ik voor ogen had. Geen vraag is te veel en ze gaat meteen over tot actie. Ik kan Lydia zeker aanbevelen voor degene die op zoek is naar een grafisch ontwerp met de extra 'touch'!"
- Carlijn Timmermans, MA Lighting Designer, C.Light.Wise

 

Ilona Rozenboom

"Ik heb met Lydia samen mogen werken in het creëren van een inspiratieboek voor Delftse leerkrachten over Cultuurhelden, cultuureducatie in het primair onderwijs. Dankzij Lydia's flexibiliteit, frisse blik, doorzettingsvermogen, luisterend oor en talent voor vormgeven is het een prachtig boek geworden. Bijzonder aan de samenwerking met Lydia vond ik vooral haar vermogen om echt te luisteren en de vraag om te zetten in beelden die naadloos aansluiten, maar toch onverwacht en verrassend zijn. De samenwerking met Lydia is zeker voor herhaling vatbaar."

- Ilona Rozenboom, Cultuurhelden Dok Delft

 

Marije My motion

"Voor het dertigste jubileum jaar van mijn dansschool wilde ik graag mijn huisstijl een frisse look geven. Daaraan heeft Lydia precies de juiste swing gegeven!
Lydia is veelzijdig in uitstraling geven aan verschillende bedrijven, ik beveel haar van harte aan."

- Marije Voet, My Motion

 

Carlos Conzales

"Lydia heeft me geholpen om mijn bedrijfspresentatie een professionele uitstraling te geven. Ze werkt snel, zonder dat dit ten koste van kwaliteit gaat. Ze denkt met je mee om je boodschap als ondernemer zo goed mogelijk over te brengen. Ik zal in de toekomst zeker weer zaken met Lydia doen."

- Carlos Gonzalez, Gcontrol

 

Ingrid Luk

"Vandaag een heel prettige samenwerking afgerond. Met elkaar zorgen voor een goed eindresultaat. Kwaliteit is belangrijk en dat onder grote tijdsdruk."

- Ingrid Luk Beheer en onderhoud keurmerk Blik op werk

 

 

Foto mari

"Lydia was a true partner! What made her great for me to work with was her willingness to collaborate, think on the spot and come up with new suggetions as we worked. I loved watching my rough sketch of a book turn into a fun, professional and invite book for teachers, parents and hopefully also the kids. I really recommend Lydia if you are looking for a partner that is flexible and also clear about what is and isn't possible."
- Mari Stikvoort, Move it Up

 

Patrick Velthuis 2

"Ik heb met Lydia de Boer samengewerkt aan de totstandkoming van onze flyer voor gastouderbureau Happy Home. Lydia is creatief, denkt goed mee en is er op de momenten dat je haar nodig hebt. Ze is nergens te beroerd voor en gaat alleen voor het beste resultaat! Lydia voelde goed aan wat nodig was en vertaalde dit creatief in mooie voorstellen voor de layout en vormgeving. Ze werkte snel en precies."

- Patrick Velthuis, Gastouderbureau Happy Home

 

larissa foto 2

"I hired Lydia to design a logo for my start-up and I was not disappointed. The process was easy and the final result was great! Lydia listened to our vague and incomplete ideas and used her creativity to come up with some really neat options for us to choose from. She attended to every detail and concern that we had, and we were happy with the final result after just a few iterations. I have since recommended her to other clients, and she has already completed a project for one of them. He was also very happy with her work."

- Larissa Shnayder, Light up the crowd

 

Edward Shnayder

"Having been a customer of Lydia's on 3 inter-connected projects, two things about her work strike in particular: creative talent in the ways she can visualize what a client wants and infinite patience in the ways she deals with a client who doesn't really know what he wants!"

- Edward Shnayder, Director at Distributed Computing Technologies

 

 

Erik Jans

"Lydia made a very nice Christmas card for our theater club Aspasia, art of entertainment, specialized in Living statues. We did know her as a living statue also and she made some posters for us .We are very happy with the extended work she delivered....keep on making this kind of work, Lydia..." 

- Erik Jans, Aspasia

 

Ferdie Broecks

"Lydia is een enthousiaste grafische ontwerper die meedenkt en oplossingen aandraagt. Zij is steeds op zoek om haar werk waar en hoe dan ook te perfectioneren. Lydia heeft me geweldig geholpen met het bedenken en ontwerpen van een website en huisstijl."
- Ferdie Broecks, Muzikwaliteiten.nl

 

 

Deze aanbevelingen kun je ook checken op mijn LinkedIn profiel

Check my LinkedIn profile to see that these are valid recommendations.

 

Nieuwsgierig naar mijn prijzen? Laat je emailadres achter, dan krijg je mijn prijslijst direct in je mailbox!

Privacyverklaring