logo website 2020v2

 

 

Amy WWF

"Lydia heeft voor ons een prachtige interactieve PDF gemaakt. Een wetenschappelijk onderzoek heeft op deze wijze een aansprekende visuele vertaling gekregen. De samenwerking met Lydia verliep erg soepel door haar enthousiasme, duidelijkheid, maar ook flexibiliteit!"
- Amy Greve, Senior communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds

Mart Maes PvdA

"Al bij de kennismaking merkten wij dat Lydia betrokken en professioneel te werk gaat. Ze had ontzettend veel aandacht voor onze wens als klant en begreep direct waar wij naar zochten, nog voordat we dat zelf goed in beeld hadden. Ze heeft ons helder en goed geadviseerd over techniek en vormgeving, en ze kwam altijd met creatieve oplossingen. Keuzes maakten we dan in overleg, dat prettig verliep, en binnen de kortste keren had ze nieuwe schets of versie voor ons klaarstaan. Met als eindresultaat een document waar we trots op zijn. Dit alles terwijl Lydia moest werken met een zeer krappe planning, en met een klant die nogal eens van gedachten kon veranderen. Veel complimenten dus! We kunnen Lydia van harte aanbevelen, niets dan lof voor haar werk en manier van werken."
- Mart Maes, Communicatiemedewerker bij PvdA

Marije Mindrop

"Lydia is een perfecte sparring partner. Ze luistert goed, is nieuwsgierig en betrokken. Ze heeft het beeld dat wij voor onze rapportage in gedachte hadden werkelijkheid gemaakt; in een prachtige online rapportage. Haar advies over welk format te gebruiken was spot on. Zelfs de ontvanger van de rapportage was erg onder de indruk en wilde graag weten hoe de rapportage gemaakt was.
Daarnaast is Lydia heel flexibel, super vriendelijk en werkt ze snel. Kortom een hele fijne samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. Dus ben je op zoek naar een geweldige grafisch ontwerper bel of mail Lydia dan!"

- Marije Minderop, Coordinator Operations at Habitat for Humanity Nederland

Robin Fredriksz zw rond

"De samenwerking met Lydia heb ik als heel fijn en persoonlijk ervaren. Er werd echt de tijd voor mij genomen en doorgevraagd waardoor ik het idee heb gehad dat Lydia echt precies wist wat ik bedoelde. Lydia is super geduldig.

Het resultaat mag er dan ook wezen! Ik heb 4 prachtige op maat gemaakte interactieve PDFs mogen ontvangen waar wij heel erg mee geholpen zijn, hierdoor is ons werk veel makkelijker gemaakt."
- Robin Fredriksz, Global Capability Educator bij Keune Haircosmetics

Monica Ochoa v2

"Really happy with Lydia’s work and efficiency in her response time and quality."
- Monica Ochoa, Global Capability and Customer Educator at Keune Haircosmetics

Monica Ochoa v2

"Lydia heeft naar volle tevredenheid een interactieve infographic ontworpen die in één oogopslag de werkwijze van Wijck laat zien, ondersteund met voorbeelden uit het veld.
De samenwerking met haar verliep bijzonder prettig. Ze zet graag een tandje bij waar nodig en denkt mee in de mogelijkheden die er binnen haar vakgebied zijn. Daarnaast is Lydia ook gewoon een heel leuk mens! :-)
Dank je wel, Lydia, voor je bijdrage aan de groei van Wijck! En bij toekomstige opdrachten weten we je zeker weer te vinden!
"
- Yolanda Snellaars, Projectmanagement Kunst & Cultuur Wijck

Erik Hommelberg

"Ik kan Lydia van harte aanbevelen: vooral op het vlak van interactief ontwerp is zij zeer deskundig en bekwaam en de samenwerking verloopt vlot en plezierig!"
- Niels BartelsNiels Bartels, Manager Communicatie bij Sociaal Werk Nederland

Erik Hommelberg

"Vanaf het eerste contact per telefoon direct een positief gevoel. Heldere communicatie en zeer duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een interactieve pdf waar Lydia ons top heeft geadviseerd over de diverse mogelijkheden binnen zo'n document. In een kort tijdsbestek heeft zij een prachtig exemplaar afgeleverd. Een echte aanrader!!"
- Erik Hommelberg, International Sales Manager at Aerox B.V.

Jacqueline Sweerts

"Lydia heeft voor ons het boekje De blije kleuter geïllustreerd en vormgegeven. In het oriënterende gesprek luisterde Lydia aandachtig naar onze wensen, stelde ze verhelderende vragen en gaf ze goede suggesties. Ze bleek als snel de professional te zijn die wij zochten voor de opdracht.

Lydia heeft de kern van elk verhaal perfect weten te verbeelden met haar sprekende, vrolijke en unieke illustraties. Hierbij is haar aandacht voor diversiteit binnen de karakters is benoemingswaardig en heeft ze de toon die wij beoogden uitstekend te weten ‘vangen’ in haar illustraties. Met haar expertise in het vormgeven van educatief materiaal en haar oog voor detail heeft ze een prachtig en goed inzetbaar boekje ontworpen. Waardoor er een mooie balans ontstond tussen tekst en beeld waarbij Lydia de kunst verstaat van less is more! Knap!

Lydia is erg betrokken, communiceert helder en werkt erg gestructureerd. Ze neemt je alle zorgen uit handen. Het is een aanrader om met haar te werken en voor ons (educatieve sector) een prachtige aanvulling!"
- Jacqueline Sweerts, InterZin

Sigrid Bekkema"Lydia heeft de afgelopen periode heel goed werk geleverd met het vormgeven van een interactief online document. Na een uitvraag of het idee wat wij in ons hoofd hadden überhaupt mogelijk was kwam Lydia al meteen met een voorbeeld. Heel fijn om te zien dat je meteen begrepen wordt. De samenwerking daarna heb ik heel positief ervaren, met uiteindelijk een prachtig resultaat!"
- Sigrid Bekkema, Junior Adviseur Hernieuwbare Energie bij Provincie Drenthe

Sigrid Bekkema"De samenwerking met Lydia was super. Ze luistert heel goed naar de wensen en denkt mee vanuit het perspectief van de organisatie. Ze werkt snel en netjes en doet net een stapje extra. Ik wilde een praktisch maar mooi document en daar heeft Lydia voor gezorgd."
- Sabine Voors, Adviseur beleid & strategie PVO-NL

Sigrid Bekkema"Lydia heeft in opdracht van SER Diversiteit in Bedrijf een interactief PDF gemaakt. Lydia heeft in dat proces een mooi en gebruiksvriendelijk document opgeleverd. Het document ziet er daarnaast mooi vormgegeven uit. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Ze is flexibel, denkt mee in het proces en werkt nauwkeurig."
- Robert van der Meer, Beleidsmedewerker bij Sociaal-Economische Raad (SER)

Emmy Joosten"Ik heb Lydia leren kennen als een hands-on persoon, met een persoonlijke en toegankelijke touch. Met haar flinke dosis professionele ervaring rondom interactieve documenten schroomt zij niet om mee te denken met de klanteis, waarbij zij eveneens haar visie op verbetering weergeeft. Ik kijk terug op een prettige samenwerking! Hartelijk dank!"
- Emmy Joosten, EM Advies in Werk

Emmy Joosten"Fijne samenwerking! Lydia heeft een visualisatie gemaakt van het nieuwe werkproces van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Ze dacht goed mee met onze wensen en zette de wensen snel om in nieuwe versies. Wij zijn blij met het resultaat!"
- Virve Biermans, Participatieadviseur Gemeente Amstelveen

Janine Schott zw rond"Voor het project Cultuurhelden heb ik met veel plezier samengewerkt met Lydia voor het ontwikkelen van icoontjes bij het lesmodel. Zij heeft het vermogen om creatief en inhoudelijk mee te denken aan het concept en weet haar expertise in te zetten om het product tot een beter plan te brengen. Ze is betrouwbaar, snel en accuraat. Ik zou Lydia aan ieder aan kunnen bevelen voor een positieve en creatieve bijdrage van concept tot eindresultaat."
- Janine Schott, Cultuurhelden Dok Delft

Maarten Jan van Blijswijk Emmetgreen"We hadden snel een interactieve bedrijfsfolder nodig. In een aantal interactieve sessies met Lydia, geholpen door haar ervaring, hebben de deze op tijd en van hoge kwaliteit kunnen samenstellen. Dank Lydia."
- Maarten-Jan van Blijswijk, Director at Emmett Green Engineering

 

Foto Simone"Lydia heeft mijn logo en huisstijl (door)ontwikkeld. Naast dat ik heel blij ben met het resultaat, vond ik ook haar manier van werken fijn. Lydia is creatief, flexibel en vooral heel duidelijk. Aan de documenten die je van haar krijgt, zie je meteen dat aan haar oog niéts ontgaat. Perfect voor iemand zoals ik, die ook veel waarde hecht aan precisie. Ik beveel haar dan ook van harte aan!"
- Simone van Schip, Siems

Foto Simone"In de afgelopen maanden heb ik samengewerkt met Lydia aan een groot project voor meerdere organisaties. Ik leverde daartoe de ontwerpen die Lydia bewerkte tot interactieve pdf's. Het was een zeer succesvolle samenwerking door de zorgvuldige, correctie en flexibele werkwijze van Lydia. Ze heeft veel kennis van zaken en is altijd bereid die te delen. Ik zie er naar uit om in de toekomst vaker met haar samen te werken."
- Puck Hummel, Grafisch ontwerper Go Puck

Foto Simone"Lydia heeft voor Constantis mooie templates ontwikkeld voor de interactieve tools van mijn duurzaamheidsaanpak. Lydia is creatief, denkt mee en is heel prettig in de samenwerking."
- Lex Eschauzier, Duurzaamheidsexpert Constantis

Saskia

"Lydia heeft het lesmateriaal vormgegeven voor ‘ZIN’, een cultureel project van het Herman van Veen Artscenter. Lydia levert kwalitatief goed werk, is betrokken en is heel transparant in haar communicatie. Hierdoor vond ik het prettig om met haar samen te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!"
- Saskia Klomps, Herman van Veen Artscenter Fonds

Annet Venema BIS Publishers

"Voor onze eerste online catalogus heeft Lydia het interactieve deel voor haar rekening genomen. De communicatie was helder, snel en het document werkt perfect. Het was erg prettig samenwerken."
- Annet Venema, Productiecoördinator bij BIS Publishers

Leo van den Adel

"Het is erg prettig samenwerken met Lydia. Ze denkt mee in oplossingen, schakelt snel en het resultaat is daarom ook helemaal zoals gewenst. Een samenwerking met Lydia kan ik een ieder aanbevelen.." 
- Leo van den Adel, Partner bij A&A Financieel Advies

Iris Gullink

"Lydia heeft mooie en overzichtelijke aanmeldformulieren voor onze school ontworpen. De formulieren werden ook nog eens snel geleverd. Fijne samenwerking!" 
- Iris Gulink, Teamleider bij Heldring College

Vincent van Lancelot

"Erg prettig om met Lydia samen te werken. Denkt actief en creatief mee en is snel met opleveringen." 
- Vincent van Lancelot, Eigenaar 360 graden feedback tool IKSO

Frank

"Lydia works very professional. She responded quickly to my questions. I am very pleased with the final graphic she delivered." 
- Frank van Rijnsoever, Associate Professor at Utrecht University 

Teun Stroeve

"Super fijne samenwerking! Heeft veel Interactieve E-kennis en zorgt voor een perfect werkend eindresultaat." 
- Teun Stroeve, Designer

Anja Koornstra

"Dank zij Lydia kreeg ons idee over adviesvaardigheden vorm in de tool De Vertrouwde Adviseur. We hadden voorbeelden, kernwoorden, plaatjes, zinnen, succes- en faalfactoren - kortom de gebruikelijke lijst van punten om ergens beter in te worden. Lydia heeft dat vormgegeven in een aantrekkelijke interactieve PDF die intuïtief maar ook ook gewoon pagina-voor-pagina gebruikt kan worden. Alle complimenten voor deze prestatie! En dat ook nog in een heel prettig samenwerkingsproces. Bedankt Lydia!"
- Anja Koornstra, senior adviseur at GGD GHOR Nederland

Carlijn

"Lydia is een fantastische ontwerper met oog voor detail én opdrachtgever. Ze weet wensen en ideeën feilloos te combineren tot een ontwerp, in dit geval logo en huisstijl, dat precies de uitstraling heeft die ik voor ogen had. Geen vraag is te veel en ze gaat meteen over tot actie. Ik kan Lydia zeker aanbevelen voor degene die op zoek is naar een grafisch ontwerp met de extra 'touch'!"
- Carlijn Timmermans, MA Lighting Designer, C.Light.Wise

Ilona Rozenboom

"Ik heb met Lydia samen mogen werken in het creëren van een inspiratieboek voor Delftse leerkrachten over Cultuurhelden, cultuureducatie in het primair onderwijs. Dankzij Lydia's flexibiliteit, frisse blik, doorzettingsvermogen, luisterend oor en talent voor vormgeven is het een prachtig boek geworden. Bijzonder aan de samenwerking met Lydia vond ik vooral haar vermogen om echt te luisteren en de vraag om te zetten in beelden die naadloos aansluiten, maar toch onverwacht en verrassend zijn. De samenwerking met Lydia is zeker voor herhaling vatbaar."
- Ilona Rozenboom, Cultuurhelden Dok Delft

Marije My motion

"Voor het dertigste jubileum jaar van mijn dansschool wilde ik graag mijn huisstijl een frisse look geven. Daaraan heeft Lydia precies de juiste swing gegeven!
Lydia is veelzijdig in uitstraling geven aan verschillende bedrijven, ik beveel haar van harte aan."
- Marije Voet, My Motion

Carlos Conzales

"Lydia heeft me geholpen om mijn bedrijfspresentatie een professionele uitstraling te geven. Ze werkt snel, zonder dat dit ten koste van kwaliteit gaat. Ze denkt met je mee om je boodschap als ondernemer zo goed mogelijk over te brengen. Ik zal in de toekomst zeker weer zaken met Lydia doen."
- Carlos Gonzalez, Gcontrol

Ingrid Luk

"Vandaag een heel prettige samenwerking afgerond. Met elkaar zorgen voor een goed eindresultaat. Kwaliteit is belangrijk en dat onder grote tijdsdruk."
- Ingrid Luk Beheer en onderhoud keurmerk Blik op werk

 

Foto mari

"Lydia was a true partner! What made her great for me to work with was her willingness to collaborate, think on the spot and come up with new suggetions as we worked. I loved watching my rough sketch of a book turn into a fun, professional and invite book for teachers, parents and hopefully also the kids. I really recommend Lydia if you are looking for a partner that is flexible and also clear about what is and isn't possible."
- Mari Stikvoort, Move it Up

Patrick Velthuis 2

"Ik heb met Lydia de Boer samengewerkt aan de totstandkoming van onze flyer voor gastouderbureau Happy Home. Lydia is creatief, denkt goed mee en is er op de momenten dat je haar nodig hebt. Ze is nergens te beroerd voor en gaat alleen voor het beste resultaat! Lydia voelde goed aan wat nodig was en vertaalde dit creatief in mooie voorstellen voor de layout en vormgeving. Ze werkte snel en precies."
- Patrick Velthuis, Gastouderbureau Happy Home

larissa foto 2

"I hired Lydia to design a logo for my start-up and I was not disappointed. The process was easy and the final result was great! Lydia listened to our vague and incomplete ideas and used her creativity to come up with some really neat options for us to choose from. She attended to every detail and concern that we had, and we were happy with the final result after just a few iterations. I have since recommended her to other clients, and she has already completed a project for one of them. He was also very happy with her work."
- Larissa Shnayder, Light up the crowd

Edward Shnayder

"Having been a customer of Lydia's on 3 inter-connected projects, two things about her work strike in particular: creative talent in the ways she can visualize what a client wants and infinite patience in the ways she deals with a client who doesn't really know what he wants!"
- Edward Shnayder, Director at Distributed Computing Technologies

 

Erik Jans

"Lydia made a very nice Christmas card for our theater club Aspasia, art of entertainment, specialized in Living statues. We did know her as a living statue also and she made some posters for us .We are very happy with the extended work she delivered....keep on making this kind of work, Lydia..." 
- Erik Jans, Aspasia

Ferdie Broecks

"Lydia is een enthousiaste grafische ontwerper die meedenkt en oplossingen aandraagt. Zij is steeds op zoek om haar werk waar en hoe dan ook te perfectioneren. Lydia heeft me geweldig geholpen met het bedenken en ontwerpen van een website en huisstijl."
- Ferdie Broecks, Muzikwaliteiten.nl

 

 

Deze aanbevelingen kun je ook checken op mijn LinkedIn profiel

Check my LinkedIn profile to see that these are valid recommendations.


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import