logo website 2020v2

 

 

Interactief online document - EM Advies in Werk

 

Over het project
EM Advies in Werk was op zoek naar een interactief document wat goed toegankelijk is. Daarnaast moesten er video’s in het document geïntegreerd in kunnen worden. Ook was het belangrijk om samen te sparren over de beste opzet en structurering van het document. 

EM Advies in Werk 

 

Bekijk hier het volledige document!

 

Briefing
Ondersteun bij het opzetten van de juiste documentstructuur en ontwerp een interactief document waarin video en tekst elkaar afwisselen. Het moet een compact document met overzichtelijke informatie worden.

Resultaat
Het interactief online document heeft een menu voor gemakkelijke navigatie tussen de verschillende onderdelen. De ronde vormen zijn gekozen om de ronde vormen in het logo te complimenteren. 
Met de knoppen kan gemakkelijk het volgende onderdeel van de informatie zichtbaar worden gemaakt terwijl de informatievideo’s bekeken worden. Natuurlijk linken de contactgegevens naar de juiste bestemming zodat de gebruiker gemakkelijk contact kan opnemen om meer informatie te verkrijgen.

Aanbeveling van de opdrachtgever

Emmy Joosten

 

"Ik heb Lydia leren kennen als een hands-on persoon, met een persoonlijke en toegankelijke touch. Met haar flinke dosis professionele ervaring rondom interactieve documenten schroomt zij niet om mee te denken met de klanteis, waarbij zij eveneens haar visie op verbetering weergeeft. Ik kijk terug op een prettige samenwerking! Hartelijk dank!" 

- Emmy Joosten, EM Advies in Werk

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import