logo website 2020v2

 

 

Digitoegankelijke PDF’s - Gemeente Amstelveen

 

Over het project
De afdeling Stedelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Amstelveen heeft een nieuw werkproces. De opdracht was om het versimpelde schema om te zetten naar een sterk ontworpen, duidelijke en digitoegankelijke PDF.

 

Keune portfolios 1

 

Briefing
Geef onze versimpelde schema’s mooi en helder vorm. Het mag speelser en persoonlijker worden en moet zowel ontwikkelaars als bewoners aanspreken.

Resultaat
De drie digitoegankelijke PDF’s voor De afdeling Stedelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Amstelveen zien en fris en uitnodigend uit. Het kleurgebruik en de iconen helpen onderscheid maken en het geheel heeft voldoende contrast. De documenten zijn geoptimaliseerd voor digitale schermlezers zodat ook op die manier de volgorde, de beelden en boodschap goed overkomt. Overheidsorganisaties zijn verplicht om hun informatie te laten voldoen aan de DigiToegankelijk standaard in Nederland.


Aanbeveling van de opdrachtgever

Robin Fredriksz zw rond

 

 "Fijne samenwerking! Lydia heeft een visualisatie gemaakt van het nieuwe werkproces van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Ze dacht goed mee met onze wensen en zette de wensen snel om in nieuwe versies. Wij zijn blij met het resultaat!"

- Virve Biermans, Participatieadviseur Gemeente Amstelveen

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import