logo website 2020v2

 

 

Interactieve infographic - Wijck

 

Over het project
Wijck wilde haar werkwijze overzichtelijk weergeven met linkjes naar haar inspirerende projecten.

 Voorkant

  

Bekijk hier het volledige document!

 

Briefing
Maak voor ons een overzichtelijke infographic van één pagina waarin on ze werkwijze gepresenteerd wordt. We willen kunnen linken naar onze projecten. Qua stijl gaan we voor warm, toegankelijk en zeker ook professioneel. We willen voor de praktische toepassingen graag een printversie en een online document.

Resultaat
Een mooie blikvanger die de drie pijlers van Wijck goed weergeeft. De online versie bevat knoppen naar inspirerende projecten op de website van Wijck. Ook is subtiele animatie toegevoegd om de mensen en hun vragen centraal te zetten en de wisselwerking hiertussen in beeld te brengen. 

Aanbeveling van de opdrachtgever

Sigrid Bekkema

"Lydia heeft naar volle tevredenheid een interactieve infographic ontworpen die in één oogopslag de werkwijze van Wijck laat zien, ondersteund met voorbeelden uit het veld.
De samenwerking met haar verliep bijzonder prettig. Ze zet graag een tandje bij waar nodig en denkt mee in de mogelijkheden die er binnen haar vakgebied zijn. Daarnaast is Lydia ook gewoon een heel leuk mens! :-)
Dank je wel, Lydia, voor je bijdrage aan de groei van Wijck! En bij toekomstige opdrachten weten we je zeker weer te vinden!
" 

- Yolanda Snellaars, Projectmanagement Kunst & Cultuur Wijck

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import