logo website 2020v2

 

 

Interactieve PDF - SER Diversiteit in Bedrijf

 

Over het project
SER Diversiteit in Bedrijf heeft mij de opdracht gegeven hun “Plan van Aanpak Charter Diversiteit” vorm te geven. Het moest een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en praktisch document worden waarin veel informatie samengebundeld is.

 

SER Diversiteit in bedrijf interactieve PDF

SER Diversiteit in bedrijf interactieve PDF2

SER Diversiteit in bedrijf interactieve PDF4

SER Diversiteit in bedrijf interactieve PDF5

SER Diversiteit in bedrijf interactieve PDF6

 

Briefing
We zijn toe aan een professioneel ontworpen document. We willen graag een mooi vormgegeven document dat soepel door de gebruiker zelf in te vullen is. Er moet veel informatie in het document passen zonder dat het onoverzichtelijk wordt. Ook moet er gemakkelijk naar online externe informatie kunnen worden doorverwezen. Heldere navigatie door het gehele document is een must om de verschillende fases in beeld te kunnen houden.

Resultaat
Een overzichtelijk vormgegeven interactieve PDF die door de gebruiker gemakkelijk in te vullen is. De iconen zorgen voor overzicht en met pop-ups is meer informatie zichtbaar te maken zodat het document licht blijft ogen. De pop-ups verwijzen vaak naar extra informatie die direct met een extern linkje te bekijken is. Op elke pagina is het menu te openen om inzicht in het proces te verkrijgen en naar andere pagina’s te navigeren. Op de laatste pagina staan een “Opslaan” knop en een “Insturen” knop om het de gebruiker nog gemakkelijker te maken om het document op de juiste manier te verwerken.


Aanbeveling van de opdrachtgever

Robin Fredriksz zw rond

 

 "Lydia heeft in opdracht van SER Diversiteit in Bedrijf een interactief PDF gemaakt. Lydia heeft in dat proces een mooi en gebruiksvriendelijk document opgeleverd. Het document ziet er daarnaast mooi vormgegeven uit. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Ze is flexibel, denkt mee in het proces en werkt nauwkeurig."

- Robert van der Meer, Beleidsmedewerker bij Sociaal-Economische Raad (SER)

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import