logo website 2020v2

 

 

Interactief online rapport - Habitat for Humanity

 

Over het project
Habitat for Humanity wilde haar rapportage op een interactieve en aantrekkelijke manier laten ontwerpen.

Habitat for humanity 1

 

Habitat for humanity 2

 

Habitat for humanity 3

 

Habitat for humanity 4

 

Habitat for humanity 5 

 

Bekijk hier het volledige document!

 

Briefing
Ontwerp een interactief document waar de verschillende elementen echt verbonden zijn. Er zijn meerdere manieren om naar dezelfde informatie te kijken, vanuit de impact, verhalen en cijfers. Deze willen we echt verweven zien in het ontwerp. Daarnaast is het belangrijk dat het geheel gemakkelijk te navigeren is en moeten er verschillende video’s, foto’s en pop-ups geplaats worden.

Resultaat
Het interactieve online document is gemakkelijk te navigeren en kan vanuit verschillende oogpunten bekeken worden. Zo bieden we perspectief en een volledig beeld. In de rapportage zijn overal persoonlijke verhalen verweven, zo verliezen we in de rapportage nooit waar het om gaat: de mensen. Het is een document met complexe interactiviteit om alle informatie per thema op één pagina te houden. De gebruiker kan switchen tussen tabbladen, video’s bekijken, scrollen om meer te lezen, verhalen openen en pop ups weergeven. Met het menu wat op elke pagina toegankelijk is ‘vlieg’ je gemakkelijk naar de verschillende onderdelen.

Aanbeveling van de opdrachtgever

Marije Mindrop

"Lydia is een perfecte sparring partner. Ze luistert goed, is nieuwsgierig en betrokken. Ze heeft het beeld dat wij voor onze rapportage in gedachte hadden werkelijkheid gemaakt; in een prachtige online rapportage. Haar advies over welk format te gebruiken was spot on. Zelfs de ontvanger van de rapportage was erg onder de indruk en wilde graag weten hoe de rapportage gemaakt was.

Daarnaast is Lydia heel flexibel, super vriendelijk en werkt ze snel. Kortom een hele fijne samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. Dus ben je op zoek naar een geweldige grafisch ontwerper bel of mail Lydia dan!" 

- Marije Minderop, Coordinator Operations at Habitat for Humanity Nederland

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import