logo website 2020v2

 

 

Een interactieve PDF, of wel iPDF is een pdf bestand wat je digitaal opent, gebruikt en opslaat. De basis bestaat uit tekst en beeld, daarnaast zijn handige interactieve elementen toegevoegd zoals knoppen, links en filmpjes. Een erg handige toevoeging zijn formulier opties. Dit zijn digitaal in te vullen tekstvelden, keuzeopties en vakjes om aan te vinken. Met een interactieve PDF heb je vele opties.

 

interactieve pdf

Een interactieve pdf is een fantastisch hulpmiddel om je bedrijf te presenteren, een iPDF kan op vele manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een digitale brochure, rapport, vragenlijst, boek of presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om je een goed idee te geven van de mogelijkheden heb ik een voorbeeld voor je gemaakt zodat je het zelf kunt ervaren.

Laat hier je emailadres achter en download het voorbeeld “Opties voor in een interactieve PDF” ook krijg direct toegang tot alle andere voorbeelden en tools. Hier vind je ook twee interactieve PDF's die ik voor eerdere klanten heb gemaakt, zo krijg je een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden. (Ter bescherming van het origineel is aan de i-PDF's gemaakt voor klanten een watermerk toegevoegd.)

Download ze nu en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden! 

In deze documenten heb je natuurlijk maar een fractie gezien van de vele mogelijkheden en toepassingen van interactieve PDF documenten. Naast de aantrekkelijke mogelijkheden zitten er ook nog eens vele voordelen aan het laten maken van een interactieve PDF.

 

267 Crop Op maat ontworpen

351 Document Check Gemakkelijk toegankelijk 

171 Time Bespaart tijd en kosten

436 Cloud Altijd binnen handbereik 

255 Tree Zeer milieubewuste keuze 

 

Leer hier meer uitgebreide informatie over de voordelen van een interactieve PDF.


Wil je meer weten of wil jij, net als vele andere ondernemers, ook een iPDF laten ontwerpen?

Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met me op, ik help je graag verder!


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import