GIF 5 jaar ondernemer V2Al vijf jaar werk ik aan fantastische ontwerp opdrachten samen met mijn opdrachtgevers. In die fantastische jaren heb ik vele logo’s, flyers, afbeeldingen, lesmaterialen, interactieve PDF’s en zelfs een volledig boek ontworpen. It’s been good!


Maar ik heb ook veel geleerd en het is tijd voor vernieuwing. De afgelopen vijf jaar heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Eén van die inzichten is dat ik het niet alleen belangrijk vind om op persoonlijk vlak zo mens, dier en milieuvriendelijk mogelijk te leven, maar dat ik dat ook steeds meer in mijn onderneming wil doorvoeren. Daarnaast heb ik een ontwerp gebied gevonden wat ik ontzettend graag doe, waar ik extra goed in ben én wat aansluit bij mijn waarden: het maken van interactieve PDF documenten.


Dat doe ik al een tijdje en ik merk dat er steeds meer vraag naar komt. Mensen zijn op zoek naar prachtig ontworpen documenten die ze digitaal kunnen gebruiken en delen en waar rijke content aan is toegevoegd. Laat dat nou net zijn waar ik me in ben gaan specialiseren!
Dit is zo’n specifiek gebied dat het zijn eigen plek verdient. Daarom zet ik een aparte niche op binnen mijn onderneming met een aparte website. Zo kan ik me daar volledig storten op mijn liefde voor interactieve Pdf’s en werken aan mijn missie:


Jij energie- tijd- en papierverspillingsvrij met doeltreffende digitale documenten.

 

Waarom deze missie? Simpel.

  • De wereld heeft mensen nodig die bewust leven & ondernemen met respect voor mens, dier en milieu.
  • Ik wil werken op een manier die past bij mijn waarden en samenwerken met mensen die deze waarde delen.
  • Ik merk dat veel teveel mensen onnodig papier gebruiken waar digitale documenten veel praktischer, leuker, effectiever en milieuvriendelijker zijn.
  • Ik krijg energie van het werken aan steengoede interactieve PDF documenten waar je dingen in kunt vullen, video’s in kan bekijken, tekst & beeld geanimeerd is en je diverse knoppen en links kan gebruiken.


Reden genoeg dus (ik kan er nog wel tien noemen). Ik maak nu natuurlijk al interactieve Pdf’s, op dit moment heb ik er zelf twee opdrachten voor lopen. Mijn nieuwe i-PDF tak is op moment van schrijven nog in ontwikkeling. Ik ben druk bezig met het maken van de huisstijl, het ontwikkelen van de juiste formulieren en de website. Als je op mijn email lijst staat (schrijf je hiernaast in!) zal ik je zeker laten weten wanneer de nieuwe website te bewonderen is en hoe je mijn updates krijgt om alles te leren wat je wilt weten over interactieve PDF’s. Bijvoorbeeld wat er allemaal kan, hoe het werkt en wat je zelf kunt doen. Elke ondernemer verdient doeltreffende digitale documenten en ik kan je daarbij helpen.


Wees niet bang, voorlopig ga ik ook gewoon door met al mijn andere grafisch ontwerp werk. Je kunt gewoon nog bij me terecht voor je nieuwe poster, flyer, huisstijl of ander interessant ontwerp project.


Bedankt voor de interessante opdrachten en mooie samenwerking, op naar de volgende vijf briljante jaren!

 

 

Nieuwsgierig naar mijn prijzen? Laat je emailadres achter, dan krijg je mijn prijslijst direct in je mailbox!

Privacyverklaring