Een iPDF is een digitaal pdf bestand wat je digitaal opent, gebruikt en opslaat. Een iPDF bevat vaak tekst en kan daarnaast interactieve elementen bevatten zoals animatie, geluid en filmpjes. Ook kan een iPDF een invulbaar formulier bevatten met tekstruimte, lijstjes en vakjes om aan te vinken. De mogelijkheden zijn groot en een iPDF kan op vele manieren worden ingezet.

 

interactieve pdf

 

Een interactieve pdf is een fantastisch hulpmiddel om je bedrijf te presenteren. Het kan een digitaal boek, je brochure, een vragenlijst, een presentatie of iets heel anders zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om je een goed idee te geven van de mogelijkheden heb ik een voorbeeld voor je gemaakt zodat je het zelf kunt ervaren. 

KLIK HIER om het volledige voorbeeld te bekijken! Sla het bestand op en open het vanuit de map op je PC voor de volledige juiste werking! (Je hoeft geen account aan te maken om het bestand te downloaden kun je onderaan verder klikken.)


In dit document heb je natuurlijk maar een fractie gezien van de vele mogelijkheden en toepassingen van interactieve PDF documenten. Naast de aantrekkelijke mogelijkheden zitten er ook nog eens vele voordelen aan het laten maken van een interactieve PDF.

 

Een iPDF kan geheel volgens jouw wensen ontworpen worden, de maat, het aantal pagina’s de combinatie van interactieve elementen, ik ontwerp altijd zodat het document effectief is voor jouw onderneming!

 

Een groot voordeel is dat je een iPDF gemakkelijk kunt openen en gebruiken op diverse besturingssystemen. Het programma wat hiervoor gebruikt wordt is Adobe Acrobat reader (of pro), dit is op (bijna) alle computers geïnstalleerd. Zo niet dan is Adobe Acrobat reader gratis te downloaden en gebruiken.

 

Als je jouw documenten in de Cloud opslaat heb je ze altijd binnen handbereik. Daarnaast zijn iPDF’s gemakkelijk te delen met anderen en zien anderen je document met de juiste opmaak zoals je het bedoelt hebt. Als je je zorgen maakt over de veiligheid van de informatie in de iPDF dan kun je deze beveiligen met een wachtwoord om jouw gegevens te beschermen.

 

Een enorm voordeel van een digitale PDF in plaats van drukwerk is dat je geen drukkosten en druktijden hebt, dit maakt het een erg financieel voordelige optie. Daarnaast is een eenmaal ontworpen iPDF indien gewenst gemakkelijk aan te passen. Het komt vaak voor dat informatie als snel niet meer actueel is of bijvoorbeeld jaarlijks veranderd. Dan kan een iPDF een slimme en kostenbesparende keuze zijn.

 

Een interactieve PDF is (indien goed ontworpen) zeer gebruiksvriendelijk en zal niet stoffig worden of last hebben van koffievlekken…

 

Alle bovengenoemde voordelen zijn wat mij betreft al genoeg overtuigend, maar als laatste wil ik afsluiten met een voor mij enorm belangrijke reden om voor iPDF’s te kiezen en het gebruik daarvan te promoten. Een iPDF heeft geen grondstoffen of transport nodig en is daarmee een zeer milieubewuste keuze! Door je uit te printen formulieren en documenten te vervangen voor iPDF’s maak je een milieubewuste keuze en werk je mee aan een schonere samenleving!

 

Er zijn al veel ondernemers die zijn overgestapt op iPDF’s omdat de vele voordelen niet te ontkennen zijn. Hoe kun jij profiteren van het inzetten van interactieve PDF’s voor jouw onderneming?

 

Heb je een vraag over iPDF’s? Stel je vraag in een berichtje hieronder, dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk.

 

Wil je meer weten? Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met me op, ik vertel je graag wat ik specifiek voor jou kan betekenen en help je graag verder!

 

Nieuwsgierig naar mijn prijzen? Laat je emailadres achter, dan krijg je mijn prijslijst direct in je mailbox!

Privacyverklaring