De laatste tijd heb ik veel gereflecteerd & nagedacht over de toekomst van mijn onderneming. Ik heb mijn bedrijfsidentiteit aangescherpt en mijn focus verlegd zodat ik je nóg beter van dienst kan zijn.


Daarbij hoort voor mij óók een update van mijn gratis tools. Die konden wat mij betreft nog scherper en van hogere kwaliteit. Ik heb de onderwerpen, stappen en vragen herzien en het gebruiksgemak verhoogt.

 

afbeelding bedrijfsidentiteit tool  afbeelding checklist bedrijfsidentiteit  afbeelding tool visuele identiteit 


Maar weet je eigenlijk waarom ik deze tools maak en ze gratis aanbied?
Als klanten bij mij komen voor een grafisch ontwerp is één van de eerste dingen die ik vraag: “Vertel me eens iets over jezelf als ondernemer, jouw bedrijf & bedrijfsidentiteit.” Regelmatig komen we er dan achter dat mijn klant dit niet goed genoeg helder heeft óf het niet goed weet te communiceren. Dat geeft niet, maar ik ben van mening dat ik pas echt een passend ontwerp kan maken als ik (en dus ook mijn klant) helder weet waar het bedrijf voor staat en waarom ze doen wat ze doen. Voordat ik ga ontwerpen zorgen we dan eerst dat dat zaken zoals visie, missie, kernwoorden en doelgroep helder én actueel zijn. 

Natuurlijk ga ik met liefde met ondernemers aan de slag om de bedrijfsidentiteit helder te stellen en daar een passende visuele identiteit bij te ontwerpen. Daar ligt mijn kracht! Maar ik vind het zonde als ondernemers hier puur van mij voor afhankelijk zijn. 

 

Om te voorkomen dat we er tijdens het ontwerpproces pas achter komen de ondernemer eigenlijk veel meer dingen ontworpen wil hebben heb ik de checklist visuele identiteit ontwikkeld. Hiermee kan je zelfstandig je huidige huisstijl beoordelen en checken of al je materiaal nog voldoet. Zo kun je in één keer goede afspraken maken met je grafisch ontwerper. 


Ik geloof dat bedrijven met een heldere bedrijfsidentiteit, goede communicatie én een effectieve visuele identiteit meer succes boeken en sneller zullen groeien. Dat wil toch elke ondernemer?


Omdat ik hopeloos gepassioneerd ben over de kracht van het combineren van een heldere bedrijfsidentiteit, een sterke visuele identiteit en effectieve communicatie én omdat ik ondernemers oprecht verder wil helpen, heb ik mijn gratis tools ontwikkelt.


Kijk bij GRATIS » TOOLS & TRAININGEN en lees wat de Bedrijfsidentiteit Tool, Checklist Bedrijfsidentiteit en de Tool Visuele Identiteit voor jou kunnen betekenen. Kies welke tools je nodig hebt, zet ze in je bestellijst en krijg ze gratis & vrijblijvend in je mailbox. Doe er je voordeel mee!


Laat een berichtje achter en vertel me:
1. Wanneer heb jij voor het laatst je bedrijfsidentiteit helder gesteld?
2. Welke positieve effecten heb je ervaren nadat je jouw bedrijfsidentiteit had verscherpt?

 

Nieuwsgierig naar mijn prijzen? Laat je emailadres achter, dan krijg je mijn prijslijst direct in je mailbox!

Privacyverklaring