{jcomments on}Gastouderbureau Happy home heeft een Gastouderdag georganiseerd, ik was daarbij aanwezig. Op deze dag werden de gastouders in het zonnetje gezet en werden ze geïnspireerd om hun onderneming en kennis uit te breiden.

 

Er waren professionals uit diverse velden aanwezig om deze dag tot een groot succes te maken. Als grafisch ontwerper werd ik gevraagd om advies en tips te geven over bedrijfsidentiteit, grafisch ontwerp en promotie. Ik had ook de kans om goody bags te vullen met een leuke en nuttige verrassing voor de gastouders.

 

Omdat ik altijd op zoek ben naar kansen om ondernemers te helpen en mijn kennis te delen vond ik het direct een goed idee om bij te dragen aan deze dag. Ik nam mijn brainstorm tools, inspirerende vragen, en veel papier & schetsspullen mee om te inspireren en adviseren.

 

Speciaal voor de goody bag heb ik een set van vijf papieren vouwdieren ontworpen. Het is een digitale set van vijf toffe papieren vouwdieren die je zo vaak kunt printen en gebruiken als je wilt. De beste manier om dit te promoten was natuurlijk om de instructies voor het gratis verkrijgen van de set te printen op één van de dieren en ze allemaal te knippen en vouwen.

 

Na veel plezierige vouwtijd en het luisteren naar inspirerende podcast later had ik mijn eigen groep van tachtig gevouwen pinguïns om me te vergezellen op deze interessante dag.

 

Aan de organisators: bedankt voor deze mooie kans, ik heb ervan genoten! 

 

Klik hier en bekijk de set in mijn Art shop!

Pinguins-and-text-9-12-2015

Nieuwsgierig naar mijn prijzen? Laat je emailadres achter, dan krijg je mijn prijslijst direct in je mailbox!

Privacyverklaring